top of page

Duurzame doelen van AB StellingenDe Sustainable Development Goals (SDG's) vormen wereldwijd een leidraad voor duurzame ontwikkeling. In 2015 hebben alle 193 VN-lidstaten zich hieraan gecommitteerd, strevend naar een duurzame wereld.

AB Stellingen omarmt deze doelen als richtlijn in hun missie om deskundige en duurzame renovaties uit te voeren, die de kwaliteit van de woningen verhoogt. Met waarden als stiptheid, maatwerk, veiligheid, en duurzaamheid willen we concrete acties ondernemen.


Relaties en Samenwerking:

AB Stellingen legt de nadruk op respectvolle relaties met klanten, leveranciers, en andere stakeholders. Formeel overleg, informele samenkomsten, en diversiteitsbeleid zijn voor ons dan ook essentieel.


Eerlijk Werk en Verloning:

Ons bouwbedrijf erkent eerlijk werk als basis voor constructieve relaties. Door deelname aan Orbiss-projecten en het kiezen van eerlijke onderaannemers streven we naar een respectvolle verloning. De functie- en competentieprofielen, coachingstrajecten, en sociale activiteiten bevorderen het welzijn van onze arbeiders.


Gezondheid en Welzijn:

Ons bedrijf is toegewijd aan het isoleren van woningen voor een beter binnenklimaat. Opleidingen, aandacht voor veiligheid, en ergonomisch functioneren staan centraal om de gezondheid en het welzijn te waarborgen.


Energie-efficiëntie en Verantwoorde Consumptie:

Het verminderen van energieverbruik staat hoog op de agenda. AB Stellingen richt zich op verantwoorde consumptie en productie door recycling, nieuwe isolatietechnieken, gebruik van zonnepanelen en ledverlichting, en het isoleren van gevels. Vergroening van het wagenpark en gemeenschappelijk transport dragen bij aan duurzaamheid.


Kortom, AB Stellingen zet concrete stappen om duurzaamheid te integreren in hun bedrijfsprocessen en beleid, en draagt op die manier bij aan het verwezenlijken van de wereldwijde Duurzame Ontwikkelingsdoelen. Meer informatie vind je in het onderstaande document.SDG_AB041223
.pdf
Download PDF • 327KB

Comments


bottom of page